Zeg 't met een foto!

Links je beste kant? Ik neem je serieus!

Je weet zelf maar al te goed hoe tof jouw bedrijf is. Dat wil je natuurlijk laten zien aan de rest van de wereld. Maar hoe? Breng het letterlijk in beeld! Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Of het nou gaat om gezellige teamfoto’s voor op je website of om een beeldbank-shoot. Ik leg het graag vast op de gevoelige plaat! 

Beeldbank

Hé, lekkere ondernemer! Jij spat natuurlijk bijna uit elkaar van passie! Laat anderen zien wie jij bent, waar je voor staat en hoe cool je bent. Een foto zegt het allemaal! Laat de mooiste foto’s schitteren op je website, LinkedIn-pagina of Instagram-account.

€495,- excl. BTW
4 uur fotografie
55 nabewerkte beelden

Portret

Mooie foto’s van jou of het hele team voor je website, nieuwsbrief of social media? LinkedIn-foto’s in dezelfde stijl? Alles is mogelijk! Ik neem de tijd en luister naar jullie wensen. Iedereen verdient het om een mooie foto van zichzelf te hebben!

v.a. €195,- excl. BTW
* 1 uur fotografie
Van ieder teamlid min. 3 foto’s

Aan 't werk

Liever foto’s waarbij je werkzaamheden centraal staan? Dan doen we dat toch! Ik loop een dagdeel met je mee en maak de mooiste actiefoto’s van jou (en je team). Extra leuk voor je klanten om te zien hoe jullie werk eruitziet!

* €315,- excl. BTW
2 uur fotografie
Min. 30 nabewerkte beelden

Wat kies jij?

Heb jij zin in frisse foto’s? Ik en mijn camera komen graag bij je op bezoek. Neem even contact met me op om een datum te plannen. Samen maken we er iets heel erg moois van! Ik fotografeer niet in een studio; we gaan op zoek naar een geschikte locatie.