Schrijven is een feestje!

Feest met me mee!

Ik wil dat jij jóúw verhaal kan vertellen op een manier die bij je past. Zonder poespas en moeilijke termen. Gewoon fijne, heldere communicatie. Wat ik precies voor je kan betekenen? Check het hieronder. Heb je andere plannen voor ogen? Tof! Neem even contact met me op om te kijken wat mogelijk is. Niks is te gek.

Laura Schoots Tekst & Fotografie

Copywriting

Webteksten, mails, blogs, nieuwsbrieven en persberichten: alles is mogelijk! Met mijn vlotte pen en kritische blik tover ik teksten op papier waar jij dolblij van wordt!

Social media

Onmisbaar: social media! Ik zorg ervoor dat jouw feed en stories er fantastisch uitzien met prachtige, inhoudelijke content. Ook fotografie nodig? I'm your woman!

Optimalisatie

Heeft je website een opknapbeurt nodig? Of ben je niet meer tevreden met je mailflow? Ik kijk er met een frisse blik naar en optimaliseer ze. Van buttons tot komma’s.

Pak je pakket

Ga voor nóg meer zichtbaarheid en kies voor één van mijn pakketten. Ik zorg voor een totaalplaatje waar jij mee kan pronken. Welk pakket past bij jou? Ontdek het zelf!

Portfolio

Een kleine greep uit teksten die ik mocht schrijven!
Laura Schoots Tekst & Fotografie

Zullen we samenwerken?

Vrolijk, enthousiast en bakken vol met energie. Zo ga ik graag te werk! Zie jij een samenwerking wel zitten? Stuur me dan vooral een mailtje! Ik ga graag voor je aan de slag. Eerst een kopje koffie – of thee, in mijn geval – drinken is natuurlijk ook goed! Zorg ik voor de koekjes.